Kurser

Bas-U

Utbildningen för Bas-U (Byggarbetsmiljösamordnare Utbildning) fokuserar på att utrusta deltagare med nödvändiga kunskaper för att säkerställa en säker och hälsosam arbetsmiljö på byggarbetsplatser. Den täcker lagstiftning, riskbedömning, samordning och kommunikation. Kursen betonar även vikten av proaktivt arbete för att förebygga olyckor och främja en säkerhetskultur.

Bas-P

Utbildningen för Bas-P (Byggarbetsmiljösamordnare Projektering) fokuserar på att förbereda deltagare för att säkerställa säkerhet och hälsa redan under projekteringsfasen. Den omfattar lagkrav, riskhantering, samordning och kommunikation. Kursen betonar vikten av tidig planering och strategiskt arbete för att minimera risker och skapa en trygg arbetsmiljö på byggarbetsplatsen.

HLR

HLR-utbildningen (Hjärt-lungräddning) är en livräddande kurs som lär deltagarna hur man snabbt och effektivt agerar vid akuta situationer som hjärtstopp, andningsbesvär eller andra olyckor som kan ske på arbetsområden och i vardagen. Kursen täcker grundläggande tekniker för bröstkompressioner och konstgjord andning samt hur man använder en hjärtstartare. Målet är att ge en bredare kunskap om nödsituationer, ge kunden kunskap i att agera rätt samt öka överlevnadschanserna i nödsituationer.

F.A.Q.

För mer information och lediga tider hör gärna av er till mig så ser vi till att ni får tid fortast möjligt.